VERKTYG & MASKIN

LANTBRUKSPRODUKTER I REFTELE

Verktyg och maskin i Reftele, Gislaved

Oavsett om du ska bygga nytt, renovera eller reparera blir allting både enklare och roligare med bra verktyg och rätt maskiner. Hos oss på Reftele Lantmän hittar du både verktyg och maskiner som gör dig redo för att ta dig an både små som stora projekt. Vår erfarna personal ser till att vägleda dig rätt genom vårt väl utvalda sortiment av kvalitetssäkra produkter.

Spara tid med bra verktyg och rätt maskiner

Att välja bra verktyg och rätt produkter underlättar ditt arbete från första stund. Kvalitetssäkra produkter med den senaste moderna tekniken sparar dig både tid och kraft till annat. Med andra ord är det ett klokt val att investera i ordentliga verktyg och maskiner, vilket du gör enkelt och smidigt hos oss på Reftele Lantmän.

Personlig service i högsta klass

Kom in till oss och låt vår sakkunniga och erfarna personal hjälpa dig. Vi ser till att ge dig värdefulla tips och råd så att du gör rätt köp utefter dina önskemål och behov. Med ett brett och noga utvalt sortiment av såväl verktyg som maskiner kan vi uppfylla de flesta kunders önskemål vad gäller både kvalitet och priser. Vi strävar alltid efter att nya kunder ska bli återkommande kunder.

Varmt välkommen in till oss!

Titta gärna in hos oss på Reftele Lantmän och ta del av både inspiration, kunskap och tips gällande verktyg och maskiner. Vi finns här för dig!

 

KONTAKT

Adress
Reftele Lantmän
Segerstadsvägen 6
33375 Reftele

Telefon
0371-202 04

Epost
info@lantisireftele.se

 

 

 


Följ oss på Sociala medier

Handverktyg

Elhandverktyg och snickerimaskiner

Rengöring, högtryckstvättar

 

 

 

 

hjärtligt välkomna!

årets butik 2020