MÅLARFÄRG & TAPETER

LANTBRUKSPRODUKTER I REFTELE

Färg & Tapeter i reftele, Gislaved

Att måla och tapetsera om är ett perfekt sätt för att skapa ett mer harmoniskt och trivsamt hem. Hos oss på Reftele Lantmän hittar du färger för alla miljöer och material. Vi har även ett brett kvalitetssortiment av tapeter och målartillbehör. Hos oss finns alltifrån lekfulla nyanser till mildare toner som skapar lugn och ger ett elegant intryck.

Vikten av rätt målartillbehör

Innan du börjar måla och tapetsera om är det bra att tänka igenom grundarbetet, det kommer gynna dig i längden. Målar du om på gammal färg som börjat flagna kommer den nya färgen att sitta sämre och upplevas som ”spräcklig”. Med hjälp av rätt målartillbehör ser du enkelt till att fasaden och målarytan är ren och att du har en bra grund. Hos oss hittar du alla redskap och tillbehör om det är så att du ska måla om hela huset eller endast ett fönster.

Skapa rätt känsla med färg & tapeter

Visste du att väggarnas färger påverkar din känsla och karaktär, kanske mer än du tror. Det sägs att färgen grön till exempel minskar stress, ger ökad sinnesro och får oss att koppla av bättre. En tapet som borde färgsätta sovrummets alla väggar. Färgen blå associeras istället med trovärdighet, lojalitet samt produktion, en perfekt tapet att ha i hemmakontoret? 

Besök vår butik för personlig rådgivning

Känner du dig osäker på hur du ska gå tillväga eller vilken produkt som är bäst lämpad? Tveka inte att ställa din fråga till oss på Reftele Lantmän. Vår huvudsakliga leverantör av färg är Nordsjö men har även en del specialprodukter från Teknos, Hagmans och Herdins.

KONTAKT

Adress
Reftele Lantmän
Segerstadsvägen 6
33375 Reftele

Telefon
0371-202 04

Epost
info@lantisireftele.se

 

 

 


Följ oss på Sociala medier

Färg och tillbehör

 

Tapeter

hjärtligt välkomna!

årets butik 2020