JAKT & FISKE

LANTBRUKSPRODUKTER I REFTELE

Jakt & fiske i Reftele, Gislaved

Att vara intresserad av jakt och fiske kräver en hel del utrustning. Hos oss på Reftele Lantmän hittar du det mesta gällande jakt och fiske, till förmånliga priser dessutom. Välj och vraka i vårt breda sortiment av ammunition, kläder, spön, fiskedrag och andra tillbehör. Hos oss kan du lita på att du får hjälp av sakkunnig personal som ser till att du införskaffar dig rätt utrustning helt utifrån dina personliga önskemål och behov.

Noggrant utvalt sortiment

Inne hos oss ska du som kund känna auran som finns för att driva jakt- och fiskeintresset framåt, nästan så att det faller över dig. Här ska du känna dig inspirerad och trygg i att du enbart kan välja mellan kvalitetssäkra produkter, då vi varken har tid eller lust att ägna oss åt produkter som inte håller måttet.

Jakt och fiske för både nybörjare och den rutinerade

Oavsett om du är en nybörjare eller rutinerad ser vi till att du finner det du behöver i vårt kvalitetssäkra och noggrant utvalda sortiment. Vår målsättning är att kunna erbjuda dig som kund personlig service vilket i sin tur förhoppningsvis leder till att du som kund blir mer än nöjd med dina inköp hos oss.

Besök oss på Lantmännen i Reftele

Varmt välkommen in till oss på Reftele Lantmän så hjälper vi gärna dig med tips och guidar dig rätt i vår sortimentet av jakt- och fisketillbehör.

 

 

KONTAKT

Adress
Reftele Lantmän
Segerstadsvägen 6
33375 Reftele

Telefon
0371-202 04

Epost
info@lantisireftele.se

 

 

 


Följ oss på Sociala medier

Ammunition och tillbehör

Fiske

 

Friluftskläder

hjärtligt välkomna!

årets butik 2020