ENERGI

LANTBRUKSPRODUKTER I REFTELE

Pellets, diesel, olja, gasol från Lantmännen i Reftele, Gislaved

Hos oss på Reftele Lantmän hittar du både pellets, diesel, olja och gasol. Just pellets blir allt vanligare att elda med, något både miljön och din plånbok kommer att tacka dig för. Kom gärna in till vår butik för att rådfråga vår personal!

Leverans av diesel, olja och gasol

Söker du efter diesel har vi sedan en tid tillbaka ett bra samarbete med Svenska Oljebolaget SOAB i Anderstorp. De levererar diesel till våra kunder med hög servicenivå och korta leveranstider. Du kan även byta din gasoltub hos oss, sedan sommaren 2012 är vi återförsäljare av Primagaz.

Miljövänligt och ekonomiskt

Genom att välja pellets från Reftele Lantmän gör du ett bra val både för plånboken och vår miljön. Pellets är ett förnybart och inhemskt bränsle vilket betyder att det inte frigör koldioxid i atmosfären.  Med Agrols värmepellets får du en pellets med hög och jämn kvalitét som undviker onödiga driftsavbrott, även under årets kallaste vinterdagar.

Besök vår butik i Refetle

I vår butik i Reftele kan du köpa pellets, diesel, olja och gasol av högsta kvalitet och till ett förmånligt pris. Fråga gärna vår erfarna och sakkunniga personal om tips och råd för att underlätta ditt köp.

 

Smörjmedel och fett

 

KONTAKT

Adress
Reftele Lantmän
Segerstadsvägen 6
33375 Reftele

Telefon
0371-202 04

Epost
info@lantisireftele.se

 

 

 


Följ oss på Sociala medier

Värmepellets

 

Diesel

   

Gasol

hjärtligt välkomna!

årets butik 2020