BYGG OCH MARKANLÄGGNING

LANTBRUKSPRODUKTER I REFTELE

Bygg och markanläggning i Reftele, Gislaved

Reftele Lantmän erbjuder det mesta för dig som ska bygga eller renovera. Jobbar du inom branschen för markanläggning och därmed dränering, vägtrummor, brunnar och liknande har vi ett noga utvalt sortiment för dig. Vi erbjuder även ett kvalitativt utbud av både murblock, cement, gips, armering, fönster, dörrar, takpannor och en massa annat viktigt som kan tänkas behövas i materialväg vid renovering och markanläggning.

Vid bygge och renovering

När det är dags att bygga eller renovera har vi på Reftele Lantmän det mesta du kan behöva. Hos oss kan du köpa allt från grunden och uppåt, till förmånliga priser. Vi har alltifrån murblock, cement, armering, isolering, fönster, dörrar och takpannor till gips, OSB, spånskivor och andra byggskivor. Med andra ord har vi ett brett sortiment av det du behöver för att lyckas optimalt med ditt bygge.

Sortiment för markanläggning

För markanläggning har vi dränering, vägtrummor, brunnar och infiltrationsanläggningar. Tittar du sen in i butiken i Reftele har du alla möjliga verktyg och förnödenheter som behövs för att underlätta och kunna genomföra ditt projekt på bästa tänkbara sätt.

Rådfråga gärna vår personal!

Har du minsta lilla fundering gällande markanläggning, gips, cement, spånskivor eller liknande, tveka inte att be vår personal om hjälp. Vi finns här för att hjälpa dig!

Cement, murblock, skalblock

KONTAKT

Adress
Reftele Lantmän
Segerstadsvägen 6
33375 Reftele

Telefon
0371-202 04

Epost
info@lantisireftele.se

 

 

 


Följ oss på Sociala medier

Isolering

Skivmaterial, gips och OSB mm

Fönster och dörrar

 

 

 

Markanläggning, dränering, VVS och El

 

Armering

Takpannor

Redskap

 

Stegar

 

Golv

 

hjärtligt välkomna!

årets butik 2020